Жовтневий районний суд Харкова залишив під вартою з правом виходу під заставу одного з керівників Харківського національного університету будівництва та архітектури, повідомляє портал “Дозор”.

Хабар
Хабар

Як повідомляється, директор університетського центру з роботи з іноземцями був затриманий за підозрою у здирництві та відправлений до СІЗО. При цьому і підозрюваний, і його адвокат стверджують, що чоловік не має відношення до отримання хабарів.

За підсумками слухання суд залишив обвинуваченого під вартою, але дав йому змогу вийти під заставу в розмірі 160 тисяч гривень.

Нагадуємо, що в столиці затримані лікарі, які вимагали у хворих гроші за процедури та ліки, які мають надаватись безкоштовно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, ГПУ викликала на допит зятя Кучми Пінчука

Також Знай.uа писав, заступник міністра Юрій Гримчак вимагає мільйон доларів - НАБУ заявив про рекордний хабар.