Мешканці Харкова все частіше обурюються через проблеми з водопостачанням, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

#нампишут Это поселок Жуковского. Причем это еще «чистая» вода. Как она выглядит после включения мне страшно...

Geplaatst door ХС • Харьков op Donderdag 26 september 2019

Так, мешканець масиву Селище Жуковського написав, що до його квартири подається вода жовтиувато-коричневого кольору з неприємним запахом. І не рятують навіть фільтри, які доводиться замінювати щомісяця.

Також користувачі соціальних мереж з різних районів Харкова пишуть про часті прориви труб та регулярні відключення води. Крім того — ширяться чутки про проблеми на комунальному підприємстві “Харківські тепломережі”, з якого все більше звільняються працівники.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Победа по доверию делам занимает последнее место в луДшем городе. Каждый второй пипец по воде то это Победа. Прислали в коментом - «Водоанал за***л». Нужно Роднули как то усилить доверие делам., а то по зиме к херам замёрзните. Снимал на Хуанхэ желтая река .

Geplaatst door СолнцеЛикий Харьков op Dinsdag 24 september 2019

Наша рубрика "Просто Доверяй". На Алексеевке вообще плять без каких либо изменений. Вышла из берегов очередная Хуанхе, а воды в кранах нет. Снимал на луДший ВодоАнал.

Geplaatst door СолнцеЛикий Харьков op Woensdag 25 september 2019

При цьому в мерії кажуть про те, що місто майже готове до осінньо-зимового періоду.

Нагадуємо, що днями мешканці масиву Нові Будинки почали скаржитись на те, що змушені сидіти без газу через аварію на газорозподільчому пункті та попри заяви, що газопостачання майже повністю відновлене.

На сайті Знай.ua писали, що у Дніпрі п'ять районів залишать без світла.

Крім того, Знай.ua писав про те, що запоріжцям готують приємний сюрприз, але потрібно сильно постаратися.