У Харкові найближчим часом можуть змінитись тарифи на опалення для населення, повідомляє портал “Вечірній Харків” з посиланням на комунальне підприємство “Харківські тепломережі”.

Як повідомляється, зміна тарифів на тепло залежить від того, як поведе себе ціна на газ, питома вага якого складає 86%. Фахівці “Харківських тепломереж” розробили два варіанти тарифів. Перший — якщо ціна на газ залишиться незмінною, 5079,834 гривні за тисячу кубометрів. Тоді тариф на опалення знизиться на 2%. Якщо ж вартість газу з першого листопада зросте до 7790,71 гривні за тисячу кубометрів, то тариф на тепло також зросте — на 5,3%.

ліквідація пошкоджень тепломереж
ліквідація пошкоджень тепломереж

Мешканці Харкова, в свою чергу, не вірять у зниження тарифів, а у випадку зростання, кажуть, вони стануть взагалі непідйомними.

Нагадуємо, що в Івано-Франківську планують ввести абонплату за газ для того, щоб погасити заборгованість.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, франківчани, всі - за субсидіями: як отримати комунальну знижку

Також Знай.ua писав про те, що субсидії не для всіх: у Запоріжжі комунальні знижки будуть нараховувати по-новому