Мешканці Харкова скаржаться на те, що в поліклініках та лікарнях орудують злодії, повідомляє портал “Город Х”.

Так, в дитячій поліклініці №7 крадійка витягла гаманець з сумки, що була на дитячій колясці, поки батько малюка відійшов до аптеки. При цьому, злодійці допомагала інша жінка, яка зробила вигляд, що зазирнула до кабінету.

В іншій лікарні витягли гаманець в жінки, яка просто сиділа в коридорі. При цьому завідуючому прекрасно відомо про крадіжки, але він нічого не робить для боротьби з ними, а в поліції кажуть, що шансів знайти та покарати крадія немає.

Нагадуємо, що нещодавно у Запорізькій області впійманий злодій заявив, що потерпілі самі винні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.