Відтепер у Харкові молоді батьки зможуть замовляти дитяче харчування з доставкою додому, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як повідомляється, таку послугу відтепер пропонує комунальне підприємство “Міська фабрика-кухня дитячого харчування”. Заступник директора фабрики з якості та безпеки та начальник лабораторії Людмила Лобойко впевнена, що ця послуга стане популярною серед молодих батьків Харкова та області.

завод дитячого харчування
завод дитячого харчування

Також Лобойко розповіла, що на фабриці модернізували обладнання. Крім того, варто відзначити, що продукція фабрики постачається на усі пункти видачі дитячого харчування в Харкові та чотирьох районах Харківської області.

Нагадуємо, що нещодавно Верховна рада прийняла закон, згідно із яким під час проведення розрахункової операції буде обов’язковою видача повного фіскального чеку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці будуть платити за поїздки до Європи

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський обговорить з Трампом питання українсько-американської взаємодії