В кінці минулого тижня в Харкові сталось чергове “замінування”, повідомляє портал “MyKharkov.info” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляється, правоохоронцям надійшов виклик про те, що в підвалі однієї з будівель заводу “Електротяжмаш” закладено вибухівку. Невідомий повідомив, що втрачати йому нічого — він має великий кредит. Фахівці вибухотехнічної служби обшукали завод, але не знайшли ні вибухонебезпечних речовин, ні підозрілих предметів.

Вибухотехніки
Вибухотехніки

Згодом правоохоронці затримали “мінера”, яким виявився мешканець селища Велика Рогань Харківського району, в якого вилучили мобільний телефон без sim-картки. Останню затриманий, за його словами, викинув.

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання “мінеру” запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, що днями невідомі надіслали правоохоронцям повідомлення про замінування лікарні у Львові.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Києві у п'ятницю, 20 вересня, заявили про масові мінування.

Також Знай.ua писав про те, що колишній військовослужбовець перекрив міст метрополітену і погрожував підірвати його