На стадії чвертьфіналу завершився для чоловічої збірної України з волейболу чемпіонат Європи 2019 року, повідомляє портал “Город Х”.

В груповому раунді збірна, кістяк якої складають вихованці харківського волейболу, переграла збірні Чехії, Чорногорії та Естонії, поступившись лише полякам та нідерландцям. В 1/8 фіналу, куди українці вийшли з третього місця в групі, їхнім суперником були господарі турніру — бельгійці, які були фаворитами зустрічі, але поступились збірній України з рахунком 3:2.

Нарешті, в чвертьфіналі п’ятисетова гра проти збірної Сербії завершилась поразкою україни 2:3. Найімовірніше, тепер сербам ніщо не завадить оформити чемпіонський титул.

Нагадуємо, що сьогодні українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла до чвертьфіналу турніру в китайському Ухані, перегравши росіянку Світлану Кузнєцову 6:4, 6:2.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна та Даяна Ястремська подали заявки на участь у турнірі WTA Premier Кубок Кремля, який пройде 14-20 жовтня у Москві (Росія).

Також Знай.ua повідомляв про те, що Світоліна через травму знялася з турніру в Гуанчжоу.