У Харкові суд присудив один рік обмеження волі чоловіку, який намагався вчинити наругу над неповнолітньою, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, в лютому цього року слюсар Водоканалу запросив до себе 15-річну дівчину, яка гуляла з подругою. Чоловік та школярка були знайомі — дівчина ходила разом із дітьми злочинця до кафе, тому погодилась зайти у гості.

У ВС пояснили, в яких випадках скасовують вирок суду
У ВС пояснили, в яких випадках скасовують вирок суду

Але у квартирі чоловік намагався вчинити над нею наругу. Допомогла дівчині лише її подруга, яка змогла вмовити чоловіка зупинитись та відпустити дівчат. Проте до правоохоронців мати потерпілої звернулась не одразу.

Під час слідства з’ясувалось, що нападник перебуває на обліку в психіатра. Проте, під час скоєння злочину він повністю себе контролював.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадуємо, що днями у Харкові вирок суду почув чоловік, який на різдво влаштував п’яну різанину.

Як повідомляв портал Знай.ua, мати в Одеській області постраждала від рук рідної доньки.

Також Знай.ua писав про те, що на Франківщині чоловік не витримав знущання брата над матір'ю та розстріляв з револьвера.