Мешканець райцентру Балаклія Харківської області написав петицію Президенту Володимиру Зеленському з проханням розібратись із харківськими тарифами на комунальні послуги, повідомляє портал “Город Х”.

тарифи
тарифи

Як повідомляється, у вересні в Харкові на 4 гривні зросла вартість холодної води та на сім гривень — за водовідведення. Загалом за три роки тарифи на ці послуги зросли вже вдвічі. За словами автора петиції, не було ніяких громадських обговорень цього питання та відсутній нормальний механізм контролю за тарифами.

Тому в петиції автор вимагає здійснити державну перевірку обгрунтованості тарифів, які встановлює комунальне підприємство “Балаклійський водоканал”.

Нагадуємо, що переглянути свої тарифи з жовтня планує оператор мобільного зв’язку “Kyivstar”.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що Kyivstar в черговий раз спробував зрубати куш на своїх вірних клієнтах: "Дякую за...".