Власників собак з Роганського району Харкова намагаються залякати інформацією про отруту у дворах, повідомляє портал “Харьковский курьер”.

Як повідомляється, у соціальних мережах з’явились повідомлення про нібито отруту для собак у вигляді таблеток, що замасковані під собачий корм. Таблетки сірого чи світло-коричневого кольору, пахнуть м’ясом та мають консистенцію желе. Однак на прохання “Центру поводження с тваринами” до автора посту зібрати таблетки для аналізу дівчина повідомила, що фотографії таблеток їй надіслали, а сама вона їх не бачила.

собака
собака

Також не знаходили підозрілих таблеток інші власники собак у Роганському районі. Фахівці “Центру поводження з тваринами” просять у випадку, якщо хтось побачить розкидані таблетки, одразу повідомляти їм для проведення аналізу речовини.

Нагадуємо, що на минулому тижні на Харківщині дівчата-школярки взяли опіку над собакою, яку вивезли з Донбасу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, активісти вказали на перевертня у рядах Зеленського.

Також Знай.ua писав, в Україні закривається остання фабрика фуа-гра.