Харківські прикордонники серед пасажирів потяга “Кривий Ріг — Москва” аиявили жінку, в паспорті якої фотографія була замінена, повідомляє портал “Харьковский Курьер”.

Як повідомляється, пасажирка під час бесіди з прикордонниками розповіла, що їй не сподобалось, як вона виглядає на фотографії, тому вирішила замінити фото на те, на якому вийшла краще.

паспорт
паспорт

Відносно пасажирки був складений адміністративний протокол за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадуємо, що в Одеській області прикордонники затримали двох нідерландських каякерів, які заблукали та пристали до українського берега Дунаю замість румунського.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, представник ОБСЄ заявив, що нерозкрита справа Шеремета стримує свободу слова, ЗМІ та безпеку журналістів.

Також портал Знай.uа писав, що з 23 липня п'ять миротворців з України вперше візьмуть участь у багатопрофільній інтегрованій Місії ООН щодо стабілізації ситуації в Малі.