Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична провела нараду щодо екологічної ситуації на Харківщині, повідомляє портал “Вечірній Харків”.

Під час наради Світлична віддала розпорядження правоохоронним органам оперативно та чітко реагувати на усі факти, пов’язані з екологічною безпекою — забруднення атмосфери та води, незаконне знищення рослин та тварин. Також губернатор зауважила, що останнім часом зафіксовано чимало фактів незаконної вирубки лісів, браконьєрства та шкідливих викидів підприємств.

Також Світлична відмітила незадовільну роботу Департаменту екології та природних ресурсів, через що його буде розформовано, а функції цього департаменту будуть передані Департаменту житлово-комунального господарства, в якому створять новий підрозділ.

Нагадуємо, що мешканці Харкова неодноразово скаржились на шкідливі викиди Харківського механічного заводу, через які неможливо відкрити вікна їхніх квартир.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, фахівці обласного лабораторного центру МОЗ провели дослідження пляжів в Запоріжжі.

Також Знай.ua писав про те, що архівні документи, які до недавнього часу зберігалися під грифом" секретно, нарешті оприлюднили.