Водій харківського маршрутного таксі став “героєм” відео у соціальних мережах після того, як не пропустив машину рятувальників, повідомляє портал “Дозор” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, на перехресті біля торгівельного центру “Дафі” на Салтівці. Водій маршрутного таксі №152Е проїхав просто перед пожежною машиною, яка щойно виїхала з затору. Очевидець встиг зняти це на відео та викласти в соціальні мережі.

Водитель автобуса 152Е госномер АХ0820АА - следущий раз, когда они будут ехать к тебе - поступай так же. (Пожарные ехали на реальный пожар, спасли 3х человек в результате) Пост ниже обязательно к прочтению 👇 UPD 17:25 водитель автобуса был наказан и оштрафован полицией.

Geplaatst door Харьков 1654 op Zaterdag 21 september 2019

“Водій маршрутного автобуса, коли наступного разу вони їхатимуть до тебе, роби так само. Рятувальники їхали на справжню пожежу, врятували трьох людей”, - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадуємо, що на вихідних в Одеській області маршрутка зіштовхнулась з бензовозом. В цій аварії загинули десятеро людей.

Як повідомляв Знай.ua, київський ТРЦ Ocean Plaza охопило полум'я, людей евакуюють: густий дим заповнив все.

Також Знай.ua писав про те, що чоловік вирішив спалити траву біля своєї ділянки, а в підсумку позбавив сусідів майна.