У Харківській області розпочинається осіння призовна кампанія, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на Міністерство оборони.

Як повідомляється, в рамках осіннього призову в жовтні-грудні планується одягти в гімнастерки 1300 юнаків від 20 до 27 років. При цьому військові запевняють, що призовники не будуть відправлені в зону бойових дій на Донбас.

призыв 2019
призыв 2019

За словами військових, наразі триває підготовчий період — уточнюються списки, оновлюються особові справи призовників, проводяться бесіди з працівниками військкоматів щодо дотримання вимог законодавства.

Нагадуємо, що днями на Київщині стався курйозний випадок, коли повістка про призов до армії прийшла на ім’я п’ятирічної дитини.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Також Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.