У Харківській області розпочинається осіння призовна кампанія, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на Міністерство оборони.

Як повідомляється, в рамках осіннього призову в жовтні-грудні планується одягти в гімнастерки 1300 юнаків від 20 до 27 років. При цьому військові запевняють, що призовники не будуть відправлені в зону бойових дій на Донбас.

призыв 2019
призыв 2019

За словами військових, наразі триває підготовчий період — уточнюються списки, оновлюються особові справи призовників, проводяться бесіди з працівниками військкоматів щодо дотримання вимог законодавства.

Нагадуємо, що днями на Київщині стався курйозний випадок, коли повістка про призов до армії прийшла на ім’я п’ятирічної дитини.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Також Знай.uа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.