Вчора харківські правоохоронці затримали керівника одного з харківських вишів, який погорів на хабарі, повідомляє портал “Харьковский курьер” з посиланням на Головне управління національної поліції в Харківській області.

Хабар
Хабар

Як повідомляється, чоловік у своєму виші організував корупційну схему та наживався на студентах-іноземцях. Так, від однієї із студенток він вимагав 1000 доларів за те, що закриє їй академічну заборгованість та дівчину не буде відраховано. У схемі були задіяні посередники — також іноземні громадяни.

Наразі коррупціонера затримано, гроші вилучені та відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що у Дніпрі знешкодили угрупування рекетирів, які вимагали від підприємця 300 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителю Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Також Знай.uа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло.