На Харківщині від початку цього навчального року правоохоронці зафіксували чотири випадки булінгу в школах, повідомляє газета “Сегодня”.

Як повідомляється, два випадки були виявлені в самому Харкові та по одному — в Харківському та Ізюмському районах.

Як повідомили в правоохоронних органа, найчастіше викликають поліцію тоді, коли не вдалось владнати конфлікт на рівні навчального закладу. Поліцейські перевіряють кожну скаргу, проводять бесіди та інтерактивні профілактичні заняття. Проте, звинуватити когось в буллінгу дуже непросто — потрібні неспростовні докази. В одному з випадків ними стали доповідна записка класного керівника та пояснення учасників інциденту.

Нагадуємо, що нещодавно пройшов захід “Кинути виклик буллінгу” за участю лідерів самоврядувань шкіл з усіх регіонів та уповноваженого з прав дитини Миколи Кулеби.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Забирайте, він - хворий": у Мелітополі мати упекла сина до дитбудинку і забула назавжди

Також Знай.ua писав про те, що Штовхнув просто у полум'я: на Одещині малолітній нелюд моторошно поквитався з товаришем