Освітній захід “Ніч науки” пройде у Харкові в суботу, 21 вересня, повідомляє портал “Головне”.

В рамках цього заходу провідні харківські вузи покажуть свої досягнення та ознайомлять відвідувачів з роботою лабораторій та кафедр. Зокрема — університет залізничного транспорту презентує роботів, відвідувачі університету харчових технгологій приготують та продегустують наноморозиво, у медичному університеті можна буде з конструктора скласти модель людини та вивчити особливості свого організму, а у фармакологічному університеті — створити свій лікарський препарат.

Урочиста церемонія відкриття “Ночі науки” пройде в Харківському національному університеті міського господарства імені Бекетова та розпочнеться о 16:00. А від метро “Держпром” курсуватимуть автобуси до усіх локації, на яких проходитимуть заходи.

Нагадуємо, що у Великій Британіі випускниця Сассекського університету створила біопластик з рибних відходів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лукашенку залишилося недовго, цей діагноз приголомшив всю країну

Також "Знай.ua" писав, що Міккі Рурк висловив бажання спочити на українській землі біля чужого дідуся