Батьки-дітовбивці, які вбили власного сина, оскаржать вирок, який виніс їм суд першої інстанції, повідомляє портал “StatusQuo”.

Чоловік, який побив дитину до смерті, отримав 10 років позбавлення волі, жінка, яка не стала йому на заваді — 8 років. Однако обидва не згодні з вироком: жінка хоче для себе умовного терміну.

Апеляційний суд відклав розгляд справи щодо загибелі 3-річного хлопчика

Наталія Лебединець, засуджена до 8 років колонії через смерть 3-річного сина, сьогодні оскаржувала вирок в апеляційному суді. За версією слідства, хлопець помер від катувань свого батька. Жінка — не завадила чоловікові, коли той знущався над дитиною. Суд першої інстанції визнав Лебединець винною у злісному невиконанні батьківських обов'язків. Жінка вважає тюремний строк занадто суворим покаранням і просить для себе умовного терміну. Що відповідають у прокуратурі та чому колегія суддів сьогодні не змогла почати розгляд справи — Marharyta Dezhkina.

Geplaatst door UA: Харків op Dinsdag 17 september 2019

Не згодна з рішенням суду першої інстанції також прокуратура, яка вимагає для матері-дітовбивці 10 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Апеляційну скаргу мали розглянути вчора, але обвинувачений попросив відтермінування, оскільки не встиг ознайомитись з матеріалами справи. Тож, слухання перенесли на 15 жовтня.

Нагадуємо, що на Львівщині суд присудив довічне ув’язнення жінці, яка скоїла потрійне вбивство.

Як повідомляв портал Знай.ua, мати в Одеській області постраждала від рук рідної доньки.

Також Знай.ua писав про те, що на Франківщині чоловік не витримав знущання брата над матір'ю та розстріляв з револьвера