B райцентрі Лозова Харківської області святкування дня міста мало не обернулось трагедією, повідомляє агентство “РБК-Україна”.

Як повідомляється, під час запуску феєрверку іскра від нього потрапила на дитячу коляску, яка одразу спалахнула. На щастя, дитини в колясці не було — за мить до того батьки взяли малюка на руки.

Під час святкового феєрверку на День міста зайнялася коляска однорічної дитини. На відео відзнято, як це сталося. Очевидці кажуть, у коляску попала іскра від піротихніки. За кілька хвилин до цього батьки взяли дитину на руки і вона не постраждала. Загасити полум'я допомогли знайомі. Один з них отримав опіки руки. Мати немовля говорить, дивилися на салют на відстані. З коляскою стояли біля ялинок та сходинок у Палац культури. Вона написала заяву до поліції та звернення до мера. Як пишуть лозівчани у соцмережах, це не єдиний нещасний випадок під час салюту у цей день. Частки салютут потрапили у око та у голову відпочиваючих.

Geplaatst door ТРК "Лозова" op Dinsdag 17 september 2019

Загасити вогонь батьки дитини та їхній знайомий змогли власними силами. Останній при цьому отримав опіки рук. Згодом з’ясувалось, що іскри від феєрверку зашкодили також іншим людям — потрапили в голови та пошкодили особисті речі.

Оплатила святковий феєрверк у Лозовій до дня міста комерційна фірма з Харкова, яка спеціалізується на піротехнічних шоу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадуємо, що під Києвом згорів будинок, який належав колишній голові Національного банку Bалерії Гонтаревій.

Як повідомляв портал Знай.uа, на лікарняному ліжку з укладкою: Гонтарєва записала відео з Лондона, це потрібно бачити.

Також Знай.uа писав про те, що соратник Гонтарєвої Писарук стане главою "Райффайзен Банку Аваль".