B Харкові неподалік від кінцевої зупинки тролейбусів на проспекті Героїв Сталінграду сталась п’яна бійка, у якій один з її учасників втратив частину вуха, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, компанія чоловіків пила пиво, коли до них підійшов інший чоловік та вихопив пляшку в одного з них. А у відповідь на спробу з’ясувати причину, «гість» пустив у хід кулаки.

Швидка допомога
Швидка допомога

Розборонити чоловіків не встигли — нападник пустив у хід ще й зуби, вкусивши власника пива за плече та відкусивши частину вуха, яку медики пришити не змогли. На суді горе-”тайсон” пояснив, що кусатись став тому, що в нього боліла рука. Чому саме він зчинив дебош, чоловік не пояснив — послався на те, що був п’яний.

Комінтернівський районний суд присудив дебоширу один рік обмеження волі.

Нагадуємо, що нещодавно у Бердянську знешкодили банду підлітків, як закидали камінням притулок для собак.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що у Києві шукають злочинців, які вчинили розбійні напади на ювелірні салони в 2018-2019 роках.