B Харкові суд виніс вирок чоловіку, який випадково підстрелив свого колегу, повідомляє портал “Politеka” з посиланням на “NеwsRoom”.

Як повідомляється, чоловік, який працював ювеліром, приніс на роботу щойно придбаний пістолет. Під час демонстрації куля з пістолету випадково влучила в око іншому працівнику з кабінету напроти. Постраждалого одразу доправили до лікарні, але, попри зусилля медиків, він частково втратив зір.

Швидка допомога
Швидка допомога

Під час слідства підозрюваний повністю визнав свою провину та попросив зменшити сумму відшкодування. Ленінський районний суд Харкова присудив йому два роки обмеження волі з заміною на випробувальний термін на один рік. Також стрілець має виплатити потерпілому компенсацію в сумі 210 тисяч гривень.

Нагадуємо, що днями у Харківській області шестеро людей потрапили до лікарні через отруєння суші.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Також Знай.uа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло.