Окружний адміністративний суд Києва поновив на посадах двох прокурорів, яких було люстровано у 2014 році, повідомляє портал “Харьковский Курьер”.

Зокрема, суд відновив на посаді заступника прокурора Харківської області Дмитра Кавуна, який був звільнений 24 жовтня 2014 року. Також поновився на своїй посаді Олег Кіпер, який працював старшим прокурором відділу нагляду за дотриманням законів про боротьбу з відмиванням доходів, отриманих злочинним шляхом, управління нагляду за дотриманням законів органами податкової міліції Головного управління нагляду в кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України.

Також, згідно із рішенням суду, обом прокурорам мають виплатити зарплатню за час “вимушеного прогулу”: Кавуну — 951 тисячу гривень, а Кіперу — 805 тисяч гривень.

Нагадуємо, що серед законопроектів, які внесли до Bерховної Ради у кінці серпня, був проект закону про зміни до законів про люстрацію.

Як повідомляв портал Знай.uа, з Києва зникне Генпрокуратура, у Зеленського зробили важливу заяву.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.