Харківські правоохоронці затримали Артура Щербакова, який тиждень тому штовхнув свою дружину з вікна квартири, повідомляє портал “Город Х”.

Bід початку правоохоронці дотримувались версії, ніби жінка на ім’я Ольга Ларькіна сама стрибнула з вікна, рятуючись від чоловіка, який намагався її побити. Проте один з сусідів подружжя бачив, що жінка випала з вікна ногами вперед. Також те, що чоловік її штовхнув з вікна, підтверджує сама постраждала, яка зараз знаходиться в лікарні.

Наразі затриманий чоловік знаходиться в слідчому ізоляторі, де проведе найближчі два місяці. Bін не визнає того, що виштовхував дружину з вікна — лише те, що вдарив її.

Нагадуємо, що в Харкові померла маленька дитина, на голову якої матір нібито впустила мобільний телефон.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа заліз через вікно: на Львівщині брат обчистив рідну сестру

Також Знай.uа писав про те, що карма наздогнала миттєво: у Харкові злодій-домушник став жертвою власної дурості, - повний "страйк".