У центрі Харкова учасників "Маршу рівності" (KharkivPride) на площі Свободи зустріло хода "За традиційні сімейні цінності".

За даними поліції, участь у "Марші рівності" беруть понад 1100 осіб. Прибувають на площу активістів поліція оглядала з металошукачами, а учасники акції після її початку скандували "Бунтуй, кохай, права не віддавай", "Всі різні, всі рівні", повідомляє MediaPort.

У свою чергу захисники "традиційних цінностей" почали кидати яйця в учасників прайду, і поліція, яка охороняла порядок, встановила кордони.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Незабаром учасники "Маршу рівності" рушили в бік Держпрому, розтягли "райдужний" прапор і пройшли в сквер на площі Свободи. З усіх боків площа огороджена поліцейськими машинами.

У свою чергу акції в центрі міста заявили кілька організацій, які виступають в підтримку "традиційних цінностей" і проти прайду.

Нагадаємо, найромантичніша пара давності виявилася чоловіками: яку таємницю приховують коханці з Модени.

Також портал Знай.uа писав, що скіфи призвели археологів у свій стародавнє місто.