У Харкові домушники почали грабувати квартири в присутності господарів.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

У Харкові на вулиці Миру злодії залізли в дві сусідні квартири на першому поверсі будинку, взяли їжу і гроші. Варто відзначити, що обидві сім'ї в цей час були вдома і спали, а вікна були відкриті на провітрювання.

В соціальній мережі, в групі "Типове ХТЗ" харків'яни розповіли, що таке відбувається не вперше. І від зухвалих квартирних злодіїв не врятує ні високий поверх, ні сигналізація, ні новомодні замки.


"У нас, наприклад, у свій час виносили 4-5 поверх. Решітки, начебто, дивно вішати, а поверховість не зробила погоди", – розповідають люди.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, снущалися по черзі: під Вінницею накрили банду вбивць

Як повідомляв раніше Знай.uа заліз через вікно: на Львівщині брат обчистив рідну сестру

Також Знай.uа писав про те, що карма наздогнала миттєво: у Харкові злодій-домушник став жертвою власної дурості, - повний "страйк"