У Харкові екс-нардепа Олеся Донія облили зеленкою перед початком лекції про толерантність.

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У четвер, 12 вересня у Харкові облили зеленкою колишнього народного депутата, голову Центру досліджень політичних цінностей Олександра Донія. В цей день він повинен був бути присутнім на лекції про толерантність, пов'язаною із запланованим на 15 вересня маршем рівності "ХарківПрайд".


"Вперше в житті мене облили зеленкою. Пошкодили око. Люди, які думають, що вони борються за Україну. А насправді вони знищують Україну зсередини. Не сподобалося слово "толерантність" в українській національній ідеї. Це те, про що я пишу і говорю", – написав Доній.

Вперше мене в житті облили зеленкою. Пошкодили око. Люди, які думають, що вони боряться за Україну. А насправді вони...

Geplaatst door Олександр Доній op Donderdag 12 september 2019

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Зеленський планує відвідати США 23 вересня для участі в Генасамблеї ООН.

Як повідомляв портал Знай.uа , українців врятують від банківського капкана і величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський знайшов Андрій Богдан заступника серед ворогів Порошенко: адвокат з блискучою кар'єрою.