В райцентрі Богодухові Харківської області фура в’їхала в стіну будівлі, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, у фури рапотово відмовили гальма. Водій намагався відвести вантажівку від зіткнення з припаркованими на узбіччі автівками. В результаті трейлер врізався в стіну будівлі.

#Богодухів , 10.09.2019 р. близько 15.40 годин в районі автостанції біля кафе "Вєтєрок" знову сталось ДТП. Хвала Всевишньому, всі живі. Знову фура летіла вниз по вулиці Пушкіна #дтп #дтпбогодухів #likeforlikes #likeforlikeback #follow #followforfollowback #Богодухівське_громадське_телебачення

Geplaatst door Богодухівське Громадське Телебачення op Dinsdag 10 september 2019

Попри те, що кабіна вантажівки була повністю розбита, водій залишився живим та відбувся лише забоями та переломом гомілки. Зараз він знаходиться в лікарні, де лікарі оцінюють стан здоров’я чоловіка, як задовільний.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що вчора біля райцентру Кагарлика Київської області ДТП забрало три людських життя.

Як повідомляв Знай.uа, в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Також Знай.uа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.