Харківські злочинці придумали нову схему розводу, в яку залучили дітей, повідомляє видання “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, мешканка Харкова розповіла, що декілька днів тому до неї підійшла дівчинка на вигляд років шести-семи та попросила відвести додому. Жінка спитала дитину, чи не пам’ятає та номеру телефонів батьків — в дівчинки був годинник, але вона не телефонувала. Коли жінка запропонувала піти до поліцейського відділку, щоб правоохоронці вже подзвонили батькам чи відвели додому, дівчинка просто втекла.

#отподписчика Сегодня в 10 утра в районе спортивной ко мне подошла девочка лет 6-7 и попросила отвести ее к маме, якобы...

Geplaatst door Харьков LIVE op Dinsdag 10 september 2019

В коментарях припустили, що це може бути розвод. Одна з користувачок розповіла, що її сусідка ось так вирішила допомогти дитині, а коли жінка зайшла до під’їзду, то її вдарили по голові та пограбували.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно повідомлялось, що в Україні з'явилася нова схема шахрайства за домомогою мобільних телефонів.

Як повідомляв Знай.uа, українців кошмарять "мобільні" шахраї: один дзвінок, і грошей немає.

Також Знай.uа писав, київські щипачі встановили "рекорд", сотня жертв за добу: працювали "під шумок" Дня Незалежності.