Харківські мешканці містечка для переселенців з Донбасу вийшли на акцію протесту, повідомляє портал “Інформаційний спротив” з посиланням на телеканал “UA:Харків”.

Як повідомляється, в містечку мали намір провести заходи з боротьби з гризунами та попросили мешканців деяких будиночків тимчасово перебратись в сусідні модулі.

Пікет мешканців модульного містечка

Жителі модульного містечка сьогодні вийшли на пікет. Учасники акції заявляють про психологічний тиск з боку адміністрації. Відсьогодні у містечку мали почати труїти гризунів та перевіряти електрику. Людей просили тимчасово з'їхати до сусідніх модулів На думку учасників акції, в такий спосіб адміністрація намагається змусити жителів взагалі виїхати з містечка для переміщених осіб. Що відповіли комунальники — у сюжеті Альона Рязанцева.

Geplaatst door UA: Харків op Maandag 9 september 2019

Проте, мешканці будиночків вважають, що це лише привід для того, щоб примусити їх взагалі виселитись з містечка для переселенців.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадуємо, що про можливе відселення мешканців харківського містечка через аварійний стан будівель для переселенців почали говорити ще в липні.

Як повідомляв портал Знай.ua, влада пообіцяла чорнобильцям та ветеранам більші виплати вже у липні.

Також Знай.ua писав про те, що українцям пояснили, куди звертатися, якщо з сумами у платіжках категорично не згодні.