Сьогодні, 9 вересня, у Харкові та області очікується по-літньому тепла та хмарна погода без опадів, інформує Гідрометцентр України.

За прогнозом синоптиків температура повітря вдень становитиме 25-27 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 10-12 градусів вище нуля. Вітер — східний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні на більшості території України синоптики прогнозують по-літньому теплу та суху погоду. Лише на Закарпатті вдень очікуються дощі.

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що сьогодні гривня продовжила своє зміцнення — її офіційний курс на 9 вересня становить 25,08 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни вшановують пам’ять Преподобного Пімена Bеликого та Пімена Палестинського.