У Харкові через сильний ураганний вітер почали падати дерева.

Про це повідомляє інформаційний портал "newsroom".

У Харкові ураганний вітер повалив кілька дерев. Одне з дерев впало прямо на припаркований автомобіль Kia. Цей інцидент стався на вулиці Данилевського. В результаті падіння дерево пошкодило дах автомобіля і передню його частину. На щастя, в машині не було нікого, тож інцидент обійшовся без постраждалих.


Аналогічні інциденти сталися на проспекті Тракторобудівників, 108, на вулиці Отакара Яроша і Дерев'янко, тільки тут замість авто постраждали білборди. Крім того, вітер повалив будівельний паркан у Саржиному яру.

Відео можна переглянути тут.

Нагадаємо, що непогода, яка була в Києві у вівторок, 13 серпня, стала причиною падіння дерева, трохи не прибившего перехожого в самому центрі столиці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , п'ятеро людей, у тому числі троє дітей, отримали травми внаслідок падіння дерева у Львові. Інцидент стався 26 червня близько 20:30 території центру відпочинку та реколекцій "Світлиця" у смт Брюховичі, що входить до складу Львова.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Полтавщині стався страшний інцидент – на дитину упало трухляве дерево.