Вчора в одній з в’язниць Харківської області застрелився молодший інспектор відділу охорони, повідомляє портал “057.ua” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляється, у той день він заступив на чергування та був на оглядовій вишці на своєму посту. Загиблий був мешканцем міста Лозова.

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Bстановлюються усі обставини інциденту.

Нагадуємо, що вчора у Київській області виявили автівку, в якій знайшли тіло колишнього поліцейського.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в селі Липовець Вінницької області було знайдено повішеного у сараї 15-річного Артема Ателіна.

Також портал "Знай.uа" писав, що в селі Олександрівське Харківської області (Кегичевський район) наклав на себе руки 10-річний хлопчик з благополучної сім'ї.