Судове слухання у справі щодо не законної передачі землі, у якій фігурує екс-губернатор Харківщини Михайло Добкін, знов перенесено, повідомляє агентство “Укрінформ”.

Як повідомляється, рішення про перенесення слухання було прийняте через те, що суддя Олекій Шишкін знаходиться у відпустці.

Це вже сьоме перенесення судового засідання, починаючи з 2018 року. Останнє перенесення було з 5 серпня на 4 вересня також через те, що один з суддів був у відпустці.

суд
суд

Крім Добкіна, у справі також фігурують колишній заступник мера Харкова Тетяна Овіннікова, колишній заступник керівника управління земельних відносин Борис Баронін, головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький та керівники деяких обслуговуючих кооперативів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Михайла Добкіна помітили в літаку авіакомпанії-лоукостера, що прямував до Bідня.

Як повідомляв портал Знай.uа, батько Добкіна помер у літаку з Домінікани.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед: "Все зіпсував..."