Бажання допомогти іншому мало не коштувало пасажиру харківської підземки усіх грошей, які він мав, повідомляє медіа-група “Объектив”.

Як повідомляється, пасажир відгукнувся на прохання іншого чоловіка допомогти з оплатою проїзду. Але коли він дістав гроші, “прохач” вирвав їх з рук та намагався втекти.

поліція
поліція

Проте далеко не втік — був затриманий черговими співробітниками правоохоронних органів. Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що нещодавно у Балаклії Харківської області затримали чоловіка, який намагався вкрасти надгробок з місцевого цвинтаря.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа в Запоріжжя сварка між братом і сестрою закінчилася справжньою різаниною.

Також Знай.uа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.