На залізничній станції Коломак біля Решетилівки Харківської області чоловік потрапив під потяг та лишився живий, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на управління у справах громадського захисту Полтавської облдержадміністрації.

Чоловік, який потрапив під швидкісний експрес “Київ-Харків”, наразі знаходиться в лікарні з численими переломами та рваною раною руки. Загалом його стан оцінюється, як середньої важкості.

Інтерсіті
Інтерсіті

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наразі з’ясовуються усі обставини події.

Нагадуємо, що в кінці серпня залізниця опинилась в центрі скандалу — провідники потягу Київ-Запоріжжя вимагали гроші в дитини-інваліда.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.