Проект Закону про скасування депутатської недоторканності підтримала більшість депутатів, які були обрані на харківських мажоритарних округах, повідомляє портал “Depo.ua”.

За скасування депутатської недоторканності проголосували депутати з фракції “Слуга народу” Марія Мезенцева, Олександр Куницький, Андрій Одарченко, Вікторія Кінзбурська, Юрій Здебський, Олександр Бакумов, Євген Пивоваров, Дмитро Любота, Олександр Літвінов, Олексій Кучер, Олексій Красов, Дмитро Микиша та позафракційний Дмитро Шенцев.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Єдиним, хто не голосував за цей закон, був Олександр Фельдман.

Нагадуємо, що Президент Володимир Зеленський закликав народних обранців підтримати скасування депутатської недоторканності.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко підказав Зеленському, як повторити успіх Туреччини в Україні.

Також Знай. ua писав, що Гончарук зробив жорстку заяву, журналістів виженуть з Кабміну.