Сьогодні ввечері мешканці п’яти вулиць Харкова вийдуть на акцію протесту через те відсутність води, повідомляє портал “Politеka”.

Як повідомляється, мешканці будинків по вулицях Ньютона, Фонвізіна, Морозова, Потьомкіна та проспекту Героїв Сталінграду з травня сидять без води через ремонт тепломереж, який розпочався у травні. Його обіцяли завершити за місяць, але ні в червні, ні в серпні вода так і не з’явилось.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами протестувальників, ніяких робіт навіть не виконується, лише вирили котлован вздовж проспекту Героїв Сталінграду. Наразі представники комунальників обіцяють повністю завершити роботи до 20 вересня.

Нагадуємо, що через проведення ремонтних робіт на чотири дні відключать воду в деяких будинках у Запоріжжі

Як повідомляв Знай.uа у понеділок, 2 вересня, в Україні без опадів, стовпчик термометра коливатиметься в тому ж діапазоні, що й напередодні, у неділю.

Також Знай.uа писав, що жінки і чоловіки з високим рівнем оптимізму, в середньому, живуть на 11−15% довше, ніж ті, для кого було нехарактерно позитивне мислення.