Правоохоронці Харківської області розкрили вбивство жінки, яку знайшли мертвою на звалищі біля Лозової, повідомляє портал “Кримінальна Україна”.

Як повідомляється, за скоєння цього злочину затримали 54-річного чоловіка, який зізнався в тому, що разом із жертвою вони розпивали спиртне, потім пішли гуляти. Під час прогулянки між чоловіком та жінкою стався конфлікт і затриманий вдарив її ножем в шию. Поранення виявилось несумісним з життям.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що тіло загиблої знайшли вчора на сміттєзвалищі поблизу Лозової.

Як повідомляв Знай.uа у п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Также Знай.uа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.