За даними експертів з нерухомості, вартість оренди житла в Харкові зросла в середньому на 15 відсотків, повідомляє портал “Харківський кур’єр”.

Як повідомляється, ажіотаж на рику житла пов’язаний з тим, що на навчання до Харкова приїжджають студенти. Якщо раніше вони обирали найдешевші варіанти, то зараз стали більше уваги звертати на комфортабельність житла, оснащеність його побутовою технікою, а також на те, хто платитиме за комунальні послуги.

Оренда житла
Оренда житла

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Найдорожчі квартири наразі на Салтівці та Олексіївці, дещо дешевші — на ХТЗ та Новій Баварії. Ще дешевше можна зняти кімнату з господарем.

Нагадуємо, що українські заробітчани стали масово скупати квартири у Львові.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський вніс законопроект про відстрочку штрафів за нерозмитнені "евробляхи".

Також Знай.ua писав про те, що Мінфін отримав доступ до рахунків українців