Харківські правоохоронці вийшли на слід ймовірного вбивці жінки, чиє тіло днями знайшли на звалищі в Лозівському районі, інформує портал “Апостроф”.

Як повідомляється, тіло знайшов працівник звалища, який сортував сміття. Просто підібрав пакет та помітив ногу. За словами чоловіка, крові не було. Також повідомляється, що на руці жінка мала годинник.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Під час вивчення записів з камер спостереження у районі, де мешкала загибла, правоохоронці побачили, як невідомий кидає її тіло до сміттєвого баку. За словами правоохоронців, вони вже вийшли на слід ймовірного злочинця.

Нагадуємо, що вчора у середмісті Львова помер чоловік, якому раптово стало погано.

Як повідомляв портал Знай.ua, водій маршрутки відволікся від керування та в'їхав у припарковану вантажівку.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 28 серпня, на території занедбаного літнього театру по вулиці Воскресенській, знайшли труп жінки без голови. Тіло загиблої було замотане в ганчірки.