Сьогодні, 3 вересня, у Харкові та області очікується хмарна, але суха та тепла погода з можливим короткочасним дощем, інформує Гідрометцентр України.

За прогнозами синоптиків, температура повітря сьогодні вдень становитиме 28-30 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 14-16 градусів вище нуля. Bітер — південно-східний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні на Заході, Півночі, в Центрі та частині південних областей синоптики обіцяють дощі з грозами. На іншій території України очікується суха та тепла погода.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні офіційний курс гривні дещо знизився та становить 25,26 гривень за долар.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують апостола від семидесяти Тадея та мученицю Bассу Алонську.