Мешканці Харківщини залякані фейковими повістками до суду, які їм розсилають колектори. Про це повідомляє прес-служба міського суду Чугуїва.

Зазначається, що обурені громадяни звертаються до суду, щоб з’ясувати, на підставі чого їм погрожують позовом. Однак справжній суд до цих повісток ніякого стосунку не має: це витівки колекторських фірм. У псевдоповістках зазначається, що її нібито можна анулювати, сплативши певну суму на рахунок кредитора.

Громадян закликають уважно вивчати отримані ними документи, а якщо виникли сумніви, консультуватися із канцелярією суду за тел.: (05746) 2-20-22.

Фото прикладу фальсифікованої повістки

У справжній повістці, надісланій від імені суду, мають бути вказані реквізити справи, порядковий номер та прізвище і підпис судді, який веде справу.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання.

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.