В Харківській області, біля селища Васищеве, виявили труп чоловіка. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Харківщини.

Як стало відомо, труп має ознаки насильницької смерті. Правоохоронці кажуть, що у загиблого на шиї – характерна борозна від удушення, розбитий ніс, голова вкрита численними саднами.

Неподалік від місця знахідки знаходилася машина вбитого, в салоні виявили документи, телефон і гроші. Це вказує на те, що чоловіка вбили не заради наживи – вбивцями керували інші мотиви.

Правоохоронцям вдалося встановити особу вбитого, який виявився 43-річним місцевим фермером. За фактом умисного вбивства порушено кримінальну виробництво у відповідності зі ст. 115 ККУ. Злочинця чи групу злочинців чекає до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, що поблизу Вінниці чоловік намагався зґвалтувати рідну сестру, 36-річну жінку, а потім жорстоко убив її у власному будинку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру.

Також Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі чоловік поскандалив з дружиною: на місці довелося розбиратися поліції.