На Харківщині у селі Слобожанське 15-річна дівчина покінчила життя самогубством.

Про це повідомляє ТСН.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, дівчину знайшли повішеною на гілці дерева на подвір’ї дачного будинку. Причиною називають те, що нещодавно школярка розійшлась зі своїм хлопцем і дуже страждала через це.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також з’ясувалося, що слідів насильницької смерті на тілі експерти не знайшли. На даний момент ведеться слідство за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою "самогубство".

Обставини трагедії з’ясовуються.

Нагадаємо, що п'ятнадцятирічний хлопець вирішив покінчити життя самогубством. І зробив він це в прямому ефірі. Підліток вилетів на зустрічну смугу і врізався в КАМАЗ. Юнак загинув на місці від травм, несумісних з життям.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в селі Липовець Вінницької області було знайдено повішеного у сараї 15-річного Артема Ателіна.

Також портал "Знай.uа" писав, що в селі Олександрівське Харківської області (Кегичевський район) наклав на себе руки 10-річний хлопчик з благополучної сім'ї.