22 лютого 2015 року п'ятнадцятирічний школяр Данило Дідік загинув в страшному теракті біля харківського Палацу спорту. Йому присвятили кліп під назвою "Даніна пісня".

Про це повідомляє портал "depo Харків"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що підліток брав активну участь у громадському житті міста, підтримував його патріотичні та фанатські рухи. Він загинув внаслідок теракту 2015 року під час Маршу єдності.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пісня написана фронтменом харківського гурту "Папа Карло" Василем Рябком спеціально для проекту "Так працює пам'ять", ініційованого журналістом та письменником Русланом Горовим.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Людина живе доти, доки її пам'ятають. Тому, звичайно, треба нагадувати про це, треба, щоб пам'ять про цих людей жила якомога довше. І через такі акції люди все більше дізнаються подробиці, дізнаються про нових героїв. Це дуже нескладний кліп. Бо було дуже обмаль часу. Мені він подобається – це хороше відео. Ми не встигли зробити його з дуже дорогими ефектами. Такої задачі навіть не було. Кліп простий, але він дуже душевний. Мені здається, що у всіх таке враження буде", - розповів учасник проекту Борис Севастьянов.

Нагадаємо, що на концерті рок-групи Brutto 12 лютого в Гродно (Білорусь) музиканти і лідер Сергій Міхалок присвятили композицію Гаррі пам'яті українських захисників, загиблих на Донбасі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", популярні російські музиканти Лариса Доліна, Олександр Панайотов, Олексій Чумаков, Юрій Шматов присвятили композицію Юлії Началовій, яка нещодавно трагічно померла.

Також портал "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський згадав найкривавіший день в історії і вшанував пам'ять героїв Небесної Сотні.