До 1 вересня в салонах трамваїв, тролейбусів і автобусів приберуть паперову рекламу.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що таке доручення профільному департаменту дав мер Харкова Геннадій Кернес.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Це стосується тієї реклами, яка розміщена на вікнах трамваїв, тролейбусів і автобусів. З 1 вересня вона повинна зникнути з міського транспорту", - розповів перший заступник міського голови Ігор Терехов.

Нагадаємо, що харків'яни вийшли на акцію протесту проти підвищення тарифів на проїзд у метрополітені та міському наземному електротранспорті. На площі Конституції зібралися близько 250 протестуючих, в руках вони тримали прапори України, символіку декількох громадських організацій і плакати.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", незважаючи на те, що міська влада періодично повідомляє про посилені заходи боротьби з незаконною рекламою, у вагонах метро, як і раніше, можна зустріти нелегально розміщені папірці з різними пропозиціями.

Також портал "Знай.uа" писав, що київські міські власті почали активно боротися з зовнішньою рекламою.