У п'ятницю, 30 серпня, погода у Харкові зміниться вже у середині дня й небо вкриється хмарами, які протримаються до вечора. За словами синоптиків, цей день буде без опадів.

Про це повідомляє портал "Редпост"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вранці в місті буде ясно, імовірність опадів 2%. Температура повітря +10°...+18°C (відчувається як +14°C). Вітер східний, 2 м/с Вологість 56%.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Вдень мінлива хмарність, імовірність опадів теж 2%. Температура повітря +24°...+26°C (відчувається як +26°C). Вітер східний, 3 м/с Вологість 44%.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Увечері хмарно з проясненнями, імовірність опадів 2%. Температура повітря +25°...+20°C (відчувається як +26°C). Вітер очікується східний, 3 м/с. Вологість повітря 36%. Атмосферний тиск 757 мм рт.ст.

Нагадаємо, що вся перший тиждень вересня буде спекотним. Однак незабаром прийде похолодання і стовпчики термометрів опустяться до +20…+23 градусів, вночі – до +12…+16.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", літо продовжує невпинно заряджати львів'ян своїм теплом, так що енергії повинно вистачити на весь осінній період.

Також портал "Знай.uа" писав, що погода на початок тижня так і не принесе в Україну по-справжньому літню спеку.