Міський голова Харкова Генадій Кернес опинився перед дуже непростим вибором, який може коштувати йому електората, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція, автори якою просять дозволити провести Парад сімейних пар для того, щоб нагадати суспільству про сімейні цінності. Ця петиція дуже швидко набрала необхідну кількість підписів, як і інша — з проханням заборонити ЛГБТ-марш “ХарківПрайд”.

виступи проти ЛГБТ
виступи проти ЛГБТ

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер перед Кернесом дилемма — якщо заборонить “ХарківПрайд”, наразиться на звинувачення у нетолерантності та гомофобії, а якщо не підтримає петицію — потрапить під критику захисників традиційних сімейних цінностей.

Нагадуємо, що петиція щодо заборони гей-параду в Харкові зібрала необхідні 5 тисяч підписів трохи більше, ніж за тиждень.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Введенки Саратського району дворова собака захворіла на сказ.

Також портал "Знай.uа" писав, що біля кільця Дж.Вашингтона-Зелена 2 собаки напали на жінку з 9-ти місячним малюком на руках.