У Золочівському районі Харківської області стався напад невідомих на журналістів телеканалу “112”, повідомляє портал “Страна.ua”.

Як повідомляється, журналісти знімали сюжет про незаконну вирубку лісів, коли їхню машину заблокували та пробили колеса. Журналісту Олегу Решетняку вдалось вийти у прямий ефір, але просто під час зйомок камеру відібрали.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Невідомі представились місцевими працівниками та вимагали віддати їм флеш-накопичувачі з відзнятим матералом. Погрожують розправою та перекрили дорогу машиною на європейських номерах. Також журналіст повідомив, що на місце виїхала група бійців “КОРД”.

Як повідомили представники телеканалу “112”, журналіста побили та йому довелось викликати швидку допомогу. За цей напад на журналістів правоохоронці затримали 30 чоловік.

Нагадуємо, що для вирішення питання незаконних вирубок лісів на Харківщину приїжджав президент Bолодимир Зеленський.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.