Правоохоронці Харківської області затримали двох мешканців Балаклійського району, яких підозрюють у викраденні людини, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, на минулих вихідних, двоє чоловіків запідозрили односельця у крадіжці велосипеда, побили його біля магазину, а потім відвезли в ліс та вимагали зізнатись у крадіжці. Після цього його відвезли до місця роботи.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проти зловмисників відкрите кримінальне провадження частиною 2 статті 146 та частиною 2 статті 127 кримінального кодексу України, за якими вони можуть провести за гратами до десяти років. Наразі їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості виходу під заставу.

Нагадуємо, що нещодавно під Харковом п’яні посиденьки завершились викраденням жінки.

Як повідомляв портал Знай.uа хитра схема дозволяє аферистам відбирати житло у киян, у змові зі злочинцями – судді

Також Знай.uа писав про те, що під Дніпром машина рятувальників не добралася на пожежу через аварію.